Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Texas

Weer New-Mexiko Weer Colorado Weer Mittelamerika Weer Louisiana Weer Arkansas Weer Oklahoma Weer Missouri Weer Kansas
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amarillo AmarilloAmarillo Austin AustinAustin Brownsville BrownsvilleBrownsville Corpus Christi (TX) Corpus Christi (TX)Corpus Christi (TX) Dallas DallasDallas El Paso (TX) El Paso (TX)El Paso (TX) Houston (TX) Houston (TX)Houston (TX) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Zon

Zon Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Weer in Amarillo TX/Intl, 04.04.2020

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype vrij zonnig weer vorm. De late avond laat zich zien met bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Austin City, 04.04.2020

zaterdag brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Brownsville TX/Intl, 04.04.2020

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Eerst waait er een zwakke zuidoostelijke wind, 's avonds matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind.

Weer in Corpus Christi TX/Intl, 04.04.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt met enkele (onweers)buien. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in Dallas TX/Dallas-Ft.Worth Intl, 04.04.2020

Op zaterdag is het veranderend bewolkt met enkele regenbuien. In de nacht voor zondag heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in El Paso TX/Intl, 04.04.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Houston TX, 04.04.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderend bewolkt met enkele regenbuien. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het oosten.