Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Texas

Weer New-Mexiko Weer Colorado Weer Mittelamerika Weer Louisiana Weer Arkansas Weer Oklahoma Weer Missouri Weer Kansas
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amarillo AmarilloAmarillo Austin AustinAustin Brownsville BrownsvilleBrownsville Corpus Christi (TX) Corpus Christi (TX)Corpus Christi (TX) Dallas DallasDallas El Paso (TX) El Paso (TX)El Paso (TX) Houston (TX) Houston (TX)Houston (TX) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Amarillo TX/Intl, 20.01.2020

Op maandag is het overdag aanhoudend zonnig. De komende nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Austin City, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Brownsville TX/Intl, 20.01.2020

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk grotendeels zonnig weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Corpus Christi TX/Intl, 20.01.2020

Op maandag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Dallas TX/Dallas-Ft.Worth Intl, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in El Paso TX/Intl, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Houston TX, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.