Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Texas

Weer New-Mexiko Weer Colorado Weer Mittelamerika Weer Louisiana Weer Arkansas Weer Oklahoma Weer Missouri Weer Kansas
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amarillo AmarilloAmarillo Austin AustinAustin Brownsville BrownsvilleBrownsville Corpus Christi (TX) Corpus Christi (TX)Corpus Christi (TX) Dallas DallasDallas El Paso (TX) El Paso (TX)El Paso (TX) Houston (TX) Houston (TX)Houston (TX) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Amarillo TX/Intl, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De zuidenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Austin City, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Brownsville TX/Intl, 17.09.2019

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind op.

Weer in Corpus Christi TX/Intl, 17.09.2019

Op dinsdag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Dallas TX/Dallas-Ft.Worth Intl, 17.09.2019

Op dinsdag is het langere tijd zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in El Paso TX/Intl, 17.09.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Houston TX, 17.09.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige oostenwind op.