Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Utah

Weer Wyoming Weer Arizona Weer Idaho Weer Colorado Weer New-Mexiko Weer Nevada
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Milford (UT) Milford (UT)Milford (UT) Price (UT) Price (UT)Price (UT) Salt Lake City (UT) Salt Lake City (UT)Salt Lake City (UT) Wendover (UT) Wendover (UT)Wendover (UT) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Shiprock tijdzone: America/Shiprock

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Milford, Milford Mun, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Price UT/CIV, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Salt Lake City UT, 17.09.2019

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Wendover UT, 17.09.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.