Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Utah

Weer Wyoming Weer Arizona Weer Idaho Weer Colorado Weer New-Mexiko Weer Nevada
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Milford (UT) Milford (UT)Milford (UT) Price (UT) Price (UT)Price (UT) Salt Lake City (UT) Salt Lake City (UT)Salt Lake City (UT) Wendover (UT) Wendover (UT)Wendover (UT) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Shiprock tijdzone: America/Shiprock

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Milford, Milford Mun, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Price UT/CIV, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Salt Lake City UT, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd wisselend bewolkt. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Wendover UT, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke oostenwind.