Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Virginia

Weer North-Carolina Weer North-Carolina Weer Tennessee Weer Kentucky Weer New-Jersey Weer Ohio Weer Pennsylvania Weer Maryland Weer West-Virginia Weer Delaware
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dublin (VA) Dublin (VA)Dublin (VA) Martinsville (VA) Martinsville (VA)Martinsville (VA) Norfolk NorfolkNorfolk Richmond (VA) Richmond (VA)Richmond (VA) Winchester (VA) Winchester (VA)Winchester (VA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Kentucky/Monticello tijdzone: America/Kentucky/Monticello

Zon

Zon Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Dublin/New River Valley, 21.01.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen of sneeuw vorm. De middag laat zich zien met bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Martinsville, 21.01.2021

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Norfolk VA/Intl, 21.01.2021

Op donderdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Richmond/Byrd VA, 21.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het overwegend helder. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit westelijke richtingen op.

Weer in Winchester Regional, 21.01.2021

Op donderdag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit westelijke richtingen op.