Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Virginia

Weer North-Carolina Weer North-Carolina Weer Tennessee Weer Kentucky Weer New-Jersey Weer Ohio Weer Pennsylvania Weer Maryland Weer West-Virginia Weer Delaware
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dublin (VA) Dublin (VA)Dublin (VA) Martinsville (VA) Martinsville (VA)Martinsville (VA) Norfolk NorfolkNorfolk Richmond (VA) Richmond (VA)Richmond (VA) Winchester (VA) Winchester (VA)Winchester (VA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Kentucky/Monticello tijdzone: America/Kentucky/Monticello

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Dublin/New River Valley, 23.11.2019

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Martinsville, 23.11.2019

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. In de namiddag gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Norfolk VA/Intl, 23.11.2019

Op vrijdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds zwak.

Weer in Richmond/Byrd VA, 23.11.2019

Op vrijdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Winchester Regional, 23.11.2019

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.