Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Washington

Weer Canada Weer Canada Weer Canada Weer Canada Weer Idaho Weer Oregon
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hoquiam (WA) Hoquiam (WA)Hoquiam (WA) Seattle SeattleSeattle Spokane SpokaneSpokane Walla Walla (WA) Walla Walla (WA)Walla Walla (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Weer in Olympia WA, 17.09.2019

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend brengt de rest van de dag veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidenwind waait vervolgens vrij krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 17.09.2019

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De matige zuidenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Spokane WA/Intl, 17.09.2019

Op dinsdagochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidoostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, in de namiddag zwak.

Weer in Walla Walla, Walla W, 17.09.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.