Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Washington

Weer Canada Weer Canada Weer Canada Weer Canada Weer Idaho Weer Oregon
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hoquiam (WA) Hoquiam (WA)Hoquiam (WA) Seattle SeattleSeattle Spokane SpokaneSpokane Walla Walla (WA) Walla Walla (WA)Walla Walla (WA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Weer in Olympia WA, 18.01.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met perioden met regen. 's Avonds verwachten we meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 18.01.2020

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. Tijdens de late avond heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Spokane WA/Intl, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Walla Walla, Walla W, 18.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag laat zich zien met bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidoostenwind waait 's avonds laat zwak.