Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer West-Virginia

Weer Virginia Weer Maryland Weer Maryland Weer North-Carolina Weer Pennsylvania Weer Tennessee Weer Ohio Weer Virginia Weer Kentucky
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Beckley (WV) Beckley (WV)Beckley (WV) Charleston CharlestonCharleston Elkins (WV) Elkins (WV)Elkins (WV) Parkersburg (WV) Parkersburg (WV)Parkersburg (WV) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Vevay tijdzone: America/Indiana/Vevay

Zon

Zon Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Beckley WV, 23.11.2019

Op vrijdag is het overdag bewolkt met perioden met regen. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Charleston WV/Kanawha, 23.11.2019

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De namiddags brengt ons vrij zonnig. 's Avonds heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Elkins WV, 23.11.2019

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Point Pleasant Mason County Airport, 23.11.2019

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in vrij zonnig. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.