Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer West-Virginia

Weer Virginia Weer Maryland Weer Maryland Weer North-Carolina Weer Pennsylvania Weer Tennessee Weer Ohio Weer Virginia Weer Kentucky
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Beckley (WV) Beckley (WV)Beckley (WV) Charleston CharlestonCharleston Elkins (WV) Elkins (WV)Elkins (WV) Parkersburg (WV) Parkersburg (WV)Parkersburg (WV) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Vevay tijdzone: America/Indiana/Vevay

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Beckley WV, 21.01.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. In de namiddag heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een matige tot matige wind uit westelijke richtingen.

Weer in Charleston WV/Kanawha, 21.01.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Elkins WV, 21.01.2021

Op donderdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. ‘s Nacht verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Point Pleasant Mason County Airport, 21.01.2021

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke westenwind.