Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer West-Virginia

Weer Virginia Weer Maryland Weer Maryland Weer North-Carolina Weer Pennsylvania Weer Tennessee Weer Ohio Weer Virginia Weer Kentucky
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Beckley (WV) Beckley (WV)Beckley (WV) Charleston CharlestonCharleston Elkins (WV) Elkins (WV)Elkins (WV) Parkersburg (WV) Parkersburg (WV)Parkersburg (WV) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Vevay tijdzone: America/Indiana/Vevay

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Beckley WV, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Charleston WV/Kanawha, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Elkins WV, 05.08.2020

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Point Pleasant Mason County Airport, 05.08.2020

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.