Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wisconsin

Weer Michigan Weer Michigan Weer Michigan Weer Michigan Weer Michigan Weer Michigan Weer Iowa Weer Minnesota Weer Illinois
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Duluth DuluthDuluth La Crosse (WI) La Crosse (WI)La Crosse (WI) Madison MadisonMadison © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Menominee tijdzone: America/Menominee

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Weer in Duluth MN/Intl, 20.01.2020

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in La Crosse WI/CIV, 20.01.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype overwegend bewolkt, maar meest droog weer vorm. De middag laat zich zien met afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -18°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Madison WI/Dane County/CIV, 20.01.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -16°C. De wind waait zwak uit het westen.