Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wyoming

Weer North-Dakota Weer Utah Weer Nebraska Weer Idaho Weer Montana Weer Colorado Weer South-Dakota
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Casper (WY) Casper (WY)Casper (WY) Cheyenne CheyenneCheyenne Jackson (WY) Jackson (WY)Jackson (WY) Lander (WY) Lander (WY)Lander (WY) Sheridan (WY) Sheridan (WY)Sheridan (WY) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Denver tijdzone: America/Denver

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Casper WY/Natrona/CIV, 03.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige westenwind.

Weer in Cheyenne WY, 03.04.2020

Op vrijdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Jackson Hole Automat, 03.04.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog meestal zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Lander/Hunt WY, 03.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Sheridan WY/CIV, 03.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -17 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.