Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wyoming

Weer North-Dakota Weer Utah Weer Nebraska Weer Idaho Weer Montana Weer Colorado Weer South-Dakota
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Casper (WY) Casper (WY)Casper (WY) Cheyenne CheyenneCheyenne Jackson (WY) Jackson (WY)Jackson (WY) Lander (WY) Lander (WY)Lander (WY) Sheridan (WY) Sheridan (WY)Sheridan (WY) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Denver tijdzone: America/Denver

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Casper WY/Natrona/CIV, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De zuidwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Cheyenne WY, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Jackson Hole Automat, 18.01.2020

Op zaterdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Lander/Hunt WY, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Sheridan WY/CIV, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.