Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Verenigde Staten

Weer Canada Weer Canada Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Mittelamerika Weer Rhode-Island Weer West-Virginia Weer Maryland Weer Maryland Weer Maryland Weer Washington Weer Mittelamerika Weer Delaware Weer Connecticut Weer Maryland Weer Michigan Weer Massachusetts Weer Washington Weer Vermont Weer New-Jersey Weer New-Hampshire Weer Iowa Weer North-Dakota Weer Michigan Weer Arkansas Weer Alabama Weer Utah Weer Wisconsin Weer Mississipi Weer Kalifornien Weer Tennessee Weer Oregon Weer South-Dakota Weer Wyoming Weer Georgia Weer Kentucky Weer Louisiana Weer New-York Weer Nebraska Weer Kansas Weer Illinois Weer Virginia Weer Colorado Weer Idaho Weer Mittelamerika Weer Nevada Weer Missouri Weer North-Carolina Weer Arizona Weer Oklahoma Weer New-Mexiko Weer Montana Weer Minnesota Weer Texas Weer Canada Weer West-Virginia Weer Indiana Weer Pennsylvania Weer Maine Weer South-Carolina Weer Florida Weer Ohio
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) Denver DenverDenver Miami MiamiMiami Chicago ChicagoChicago Kansas City (MO) Kansas City (MO)Kansas City (MO) Missoula (MT) Missoula (MT)Missoula (MT) Elizabethtown (NC) Elizabethtown (NC)Elizabethtown (NC) Las Vegas Las VegasLas Vegas New York (NY) New York (NY)New York (NY) Dallas DallasDallas Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Weer in Chicago IL/Midway, 20.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Dallas TX/Dallas-Ft.Worth Intl, 20.02.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Denver CO/Intl, 20.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Elizabethtown/North Carolina, 20.02.2020

Op donderdag is het overdag bewolkt met perioden met regen. 's Avonds is er bewolkt weer met regen of sneeuw. 's Nachts zet bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Kansas City Intl. MO, 20.02.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Las Vegas, Mccarran Airp., NV, 20.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 20.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Miami, Kendall-Tamia, 20.02.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Missoula MT/Johnson-Bell, 20.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in New York JFK Intl., 20.02.2020

Op donderdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Zeker in de middag waait er een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in San Francisco CA/Intl, 20.02.2020

In de ochtend is het eerst nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag zet aanhoudend zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Seattle, Seattle Boe, 20.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.