Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Verenigde Staten

Weer Canada Weer Canada Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Mittelamerika Weer Rhode-Island Weer West-Virginia Weer Maryland Weer Maryland Weer Maryland Weer Washington Weer Mittelamerika Weer Delaware Weer Connecticut Weer Maryland Weer Michigan Weer Massachusetts Weer Washington Weer Vermont Weer New-Jersey Weer New-Hampshire Weer Iowa Weer North-Dakota Weer Michigan Weer Arkansas Weer Alabama Weer Utah Weer Wisconsin Weer Mississipi Weer Kalifornien Weer Tennessee Weer Oregon Weer South-Dakota Weer Wyoming Weer Georgia Weer Kentucky Weer Louisiana Weer New-York Weer Nebraska Weer Kansas Weer Illinois Weer Virginia Weer Colorado Weer Idaho Weer Mittelamerika Weer Nevada Weer Missouri Weer North-Carolina Weer Arizona Weer Oklahoma Weer New-Mexiko Weer Montana Weer Minnesota Weer Texas Weer Canada Weer West-Virginia Weer Indiana Weer Pennsylvania Weer Maine Weer South-Carolina Weer Florida Weer Ohio
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) Denver DenverDenver Miami MiamiMiami Chicago ChicagoChicago Kansas City (MO) Kansas City (MO)Kansas City (MO) Missoula (MT) Missoula (MT)Missoula (MT) Elizabethtown (NC) Elizabethtown (NC)Elizabethtown (NC) Las Vegas Las VegasLas Vegas New York (NY) New York (NY)New York (NY) Dallas DallasDallas Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Weer in Chicago IL/Midway, 28.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. Er waait een matige noordenwind.

Weer in Dallas TX/Dallas-Ft.Worth Intl, 28.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. Vanaf de middag verwachten we langere tijd bewolkt weer. In de namiddag heerst er aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Denver CO/Intl, 28.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De zuidwestenwind waait zwak, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Elizabethtown/North Carolina, 28.01.2021

Op woensdag is het overdag bewolkt met perioden met regen. 's Avonds is er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Kansas City Intl. MO, 28.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. In de namiddag gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Las Vegas, Mccarran Airp., NV, 28.01.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. In de namiddag heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 28.01.2021

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin nog matige oostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Miami, Kendall-Tamia, 28.01.2021

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype meestal zonnig vorm. De nacht laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Missoula MT/Johnson-Bell, 28.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog grijs, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De namiddag brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in New York JFK Intl., 28.01.2021

woensdag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordenwind op.

Weer in San Francisco CA/Intl, 28.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het grijs, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Seattle, Seattle Boe, 28.01.2021

Na het veranderlijk bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke oostenwind.