Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Queensland

Weer Papoea-Nieuw-Guinea Weer Papoea-Nieuw-Guinea Weer Papoea-Nieuw-Guinea Weer Papoea-Nieuw-Guinea Weer Papoea-Nieuw-Guinea Weer Papoea-Nieuw-Guinea Weer Papoea-Nieuw-Guinea Weer Papoea-Nieuw-Guinea Weer Azië Weer Papoea-Nieuw-Guinea Weer South-Australia Weer New-South-Wales Weer Northern-Territory
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kowanyama KowanyamaKowanyama Mareeba MareebaMareeba Mount Isa Mount IsaMount Isa Rockhampton RockhamptonRockhampton Winton WintonWinton Horn Island Horn IslandHorn Island Mornington Island/AWS Mornington Island/AWSMornington Island/AWS Charleville CharlevilleCharleville © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Australia/Lindeman tijdzone: Australia/Lindeman

Neerslag

Neerslag Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Wolken

Wolken Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Weer in Charleville, 01.12.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 43 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 30°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Horn Island, 01.12.2020

Op maandag is het de hele dag door meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De oostenwind waait zwak tot matig.

Weer in Kowanyama/Intl, 01.12.2020

Op maandagochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er meestal zonnig. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Mareeba Intl AWS, 01.12.2020

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype overwegend helder weer vorm. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Mornington Island/AWS, 01.12.2020

Op maandag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Mount Isa Amo, 01.12.2020

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype zonnig weer vorm. De late avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 40 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rockhampton/CIV, 01.12.2020

In de ochtend is het eerst nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag zet meestal zonnig zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Winton Airport, 01.12.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 43 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig en komt uit noordelijke, later oostelijke richtingen.