Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Australië

Weer South-Australia Weer Azië Weer Northern-Territory Weer Northern-Territory Weer South-Australia Weer Azië Weer Azië Weer Tasmanien Weer Tasmanien Weer Azië Weer Azië Weer Azië Weer Northern-Territory Weer Tasmanien Weer Victoria Weer South-Australia Weer Queensland Weer Western-Australia Weer New-South-Wales Weer Papoea-Nieuw-Guinea
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Carnarvon CarnarvonCarnarvon Perth PerthPerth Roebourne RoebourneRoebourne Townsville TownsvilleTownsville Weipa Amo Weipa AmoWeipa Amo Meekatharra MeekatharraMeekatharra Ayers Rock/Australia Ayers Rock/AustraliaAyers Rock/Australia Adelaide AdelaideAdelaide Sydney SydneySydney Melbourne MelbourneMelbourne Thagomindah/Intl Thagomindah/IntlThagomindah/Intl Darwin DarwinDarwin © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Australia/Broken_Hill tijdzone: Australia/Broken_Hill

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Weer in Adelaide/Intl, 03.04.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig. 's Avonds verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Eerst waait er een zwakke noordelijke wind, 's avonds vrij krachtige, tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Ayers Rock/Australia, 03.04.2020


Weer in Carnarvon/Intl, 03.04.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidoostenwind, die in de namiddag naar het zuiden draait.

Weer in Darwin/Intl, 03.04.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Meekatharra, 03.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Melbourne/Intl, 03.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds laat heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De in de middag verfrissende noordenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Perth/Intl, 03.04.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig.

Weer in Roebourne Aero, 03.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Op 's avonds laat zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Sydney/Intl AWS, 03.04.2020

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De avond laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Thagomindah/Intl, 03.04.2020

Op vrijdagochtend is het nog veranderend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer langere tijd bewolkt. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De noordwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Townsville/CIV, 03.04.2020

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De noordoostenwind waait 's avonds steeds meer matig.

Weer in Weipa Amo, 03.04.2020

Op vrijdag is het overdag grotendeels zonnig. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat zet deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke westenwind.