Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Australië

Weer South-Australia Weer Azië Weer Northern-Territory Weer Northern-Territory Weer South-Australia Weer Azië Weer Azië Weer Tasmanien Weer Tasmanien Weer Azië Weer Azië Weer Azië Weer Northern-Territory Weer Tasmanien Weer Victoria Weer South-Australia Weer Queensland Weer Western-Australia Weer New-South-Wales Weer Papoea-Nieuw-Guinea
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Carnarvon CarnarvonCarnarvon Perth PerthPerth Roebourne RoebourneRoebourne Townsville TownsvilleTownsville Weipa Amo Weipa AmoWeipa Amo Meekatharra MeekatharraMeekatharra Ayers Rock/Australia Ayers Rock/AustraliaAyers Rock/Australia Adelaide AdelaideAdelaide Sydney SydneySydney Melbourne MelbourneMelbourne Thagomindah/Intl Thagomindah/IntlThagomindah/Intl Darwin DarwinDarwin © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Australia/Broken_Hill tijdzone: Australia/Broken_Hill

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Weer in Adelaide/Intl, 23.09.2020

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De nacht laat zich zien met af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind waait matig tot vrij krachtig.

Weer in Ayers Rock/Australia, 23.09.2020


Weer in Carnarvon/Intl, 23.09.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een matige oostenwind, die 's nachts in sterkte 2 afneemt en naar het westen draait.

Weer in Darwin/Intl, 23.09.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordwestenwind op.

Weer in Meekatharra, 23.09.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De oostenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.

Weer in Melbourne/Intl, 23.09.2020

Op woensdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er komt een matige, tot matige noordenwind, die 's avonds naar het zuidwesten draait.

Weer in Perth/Intl, 23.09.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De noordoostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig.

Weer in Roebourne Aero, 23.09.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De oostenwind waait vervolgens vrij krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Sydney/Intl AWS, 23.09.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De noordwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Thagomindah/Intl, 23.09.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig.

Weer in Townsville/CIV, 23.09.2020

In de vroege ochtend is het grijs, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De noordoostenwind waait 's avonds steeds meer matig.

Weer in Weipa Amo, 23.09.2020

Op woensdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer deels bewolkt, deels ook zonnig. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het oosten.