Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Australië

Weer South-Australia Weer Azië Weer Northern-Territory Weer Northern-Territory Weer South-Australia Weer Azië Weer Azië Weer Tasmanien Weer Tasmanien Weer Azië Weer Azië Weer Azië Weer Northern-Territory Weer Tasmanien Weer Victoria Weer South-Australia Weer Queensland Weer Western-Australia Weer New-South-Wales Weer Papoea-Nieuw-Guinea
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Carnarvon CarnarvonCarnarvon Perth PerthPerth Roebourne RoebourneRoebourne Townsville TownsvilleTownsville Weipa Amo Weipa AmoWeipa Amo Meekatharra MeekatharraMeekatharra Ayers Rock/Australia Ayers Rock/AustraliaAyers Rock/Australia Adelaide AdelaideAdelaide Sydney SydneySydney Melbourne MelbourneMelbourne Thagomindah/Intl Thagomindah/IntlThagomindah/Intl Darwin DarwinDarwin © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Australia/Broken_Hill tijdzone: Australia/Broken_Hill

Neerslag

Neerslag Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Weer in Adelaide/Intl, 08.07.2020

Op woensdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ayers Rock/Australia, 08.07.2020


Weer in Carnarvon/Intl, 08.07.2020

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend zonnig en bewolkt. De middag laat zich zien met meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin nog matige zuidenwind waait 's avonds vrij krachtig.

Weer in Darwin/Intl, 08.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Meekatharra, 08.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Melbourne/Intl, 08.07.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Perth/Intl, 08.07.2020

Na het bewolkt weer met lichte regen van de ochtend zet deels bewolkt, deels ook zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Roebourne Aero, 08.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De in het begin nog matige zuidoostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Sydney/Intl AWS, 08.07.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Thagomindah/Intl, 08.07.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Townsville/CIV, 08.07.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het langere tijd bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De oostenwind neemt 's avonds toe en waait matig.

Weer in Weipa Amo, 08.07.2020

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit oostelijke richtingen op.