Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Wolken

Wolken Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Weer in Nabouwalu, 19.08.2018

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend verwachten we hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind op.

Weer in Nadi/Intl, 19.08.2018

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Nausori, 19.08.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Vunisea, 19.08.2018

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.