Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Stroming

Stroming Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Wolken

Wolken Oceanië

Weer in Nabouwalu, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Nadi/Intl, 20.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De oostenwind waait vervolgens matig, 's avonds laat zwak.

Weer in Nausori, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Vunisea, 20.01.2021

Op woensdag is het overdag veranderlijk bewolkt. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.