Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Wolken

Wolken Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Weer in Nabouwalu, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nadi/Intl, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. 's Nachts heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nausori, 20.11.2017

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Vunisea, 20.11.2017

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De nacht laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.