Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Zon

Zon Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Wolken

Wolken Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Weer in Nabouwalu, 26.04.2018

Op woensdag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Nadi/Intl, 26.04.2018

Na het overwegend heldere weer van de ochtend brengt de rest van de dag wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Nausori, 26.04.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Vunisea, 26.04.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De matige zuidoostenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.