Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Weer in Nabouwalu, 23.10.2018

Op dinsdag is het overdag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds is er grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet deels bewolkt, deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het zuidoosten.

Weer in Nadi/Intl, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nausori, 23.10.2018

Op dinsdag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De oostenwind waait in de middag steeds meer matig.

Weer in Vunisea, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. In de namiddag heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Zeker op in de ochtend waait een matige, tijdens windstoten harde zuidoostenwind.