Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Weer in Nabouwalu, 25.06.2018

Op zondag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Nadi/Intl, 25.06.2018

Op zondag is het de hele dag door vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Tijdens de nacht gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Nausori, 25.06.2018

Op zondag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddags brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Vunisea, 25.06.2018

Op zondag is het afwisselend bewolkt en zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuiden.