Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Zon

Zon Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Weer in Nabouwalu, 22.04.2019

Op maandag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nadi/Intl, 22.04.2019

In de ochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. De tweede helft van de dag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Nausori, 22.04.2019

maandag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Vunisea, 22.04.2019

Op maandag moeten we rekening houden met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De zuidoostenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.