Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Wolken

Wolken Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Weer in Nabouwalu, 24.01.2018

Op woensdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er langere tijd bewolkt weer. 's Avonds laat zet soms wat wolken maar overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Nadi/Intl, 24.01.2018

Op woensdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Nausori, 24.01.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in vrij zonnig. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Vunisea, 24.01.2018

Na het vrij zonnig weer van de ochtend zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin nog matige zuidoostenwind neemt af en waait nog zwak.