Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Weer in Nabouwalu, 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidoosten.

Weer in Nadi/Intl, 13.12.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nausori, 13.12.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Vunisea, 13.12.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.