Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Stroming

Stroming Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Weer in Nabouwalu, 18.01.2020

In de ochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. De tweede helft van de dag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Nadi/Intl, 18.01.2020

Na het grijze, maar overwegend droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Nausori, 18.01.2020

In de ochtend is het nog bewolkt met lichte regen. De tweede helft van de dag brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Vunisea, 18.01.2020

Op zaterdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.