Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Fiji

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Fiji tijdzone: Pacific/Fiji

Stroming

Stroming Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Weer in Nabouwalu, 21.07.2019

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De middag laat zich zien met overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.

Weer in Nadi/Intl, 21.07.2019

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend verwachten we meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nausori, 21.07.2019

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag verwachten we meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Vunisea, 21.07.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar grijs, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidenwind.