Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marshalleilanden

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kwajalein/Marshall I. AAF Kwajalein/Marshall I. AAFKwajalein/Marshall I. AAF Majura/Marshall I. Majura/Marshall I.Majura/Marshall I. © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Stroming

Stroming Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Wolken

Wolken Oceanië

Weer in Kwajalein/Marshall I. AAF, 20.01.2021

Op dinsdag is het overdag meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. 's Nachts zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait vrij krachtig, tijdens windstoten vrij krachtig uit oostelijke richtingen.

Weer in Majura/Marshall I., 20.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige noordoostenwind.