Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Caledonië

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Poindimié PoindimiéPoindimié Koumac KoumacKoumac Noumea NoumeaNoumea Moue (Ile Des Pins) Moue (Ile Des Pins)Moue (Ile Des Pins) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Noumea tijdzone: Pacific/Noumea

Neerslag

Neerslag Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Weer in Koumac, 20.01.2021

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype zonnig weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Moue (Ile Des Pins), 20.01.2021

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend brengt de rest van de dag bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Noumea, 20.01.2021

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag verwachten we zonnig weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Poindimie, 20.01.2021

Op dinsdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.