Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Wolken

Wolken Oceanië

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 26.04.2018

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Christchurch, 26.04.2018

In de ochtend is het eerst nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag zet meestal zonnig zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Wellington/Intl, 26.04.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige noordenwind.