Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Stroming

Stroming Oceanië

Wolken

Wolken Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 28.05.2019

Op maandag is het in de ochtend nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Christchurch, 28.05.2019

Op maandag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Wellington/Intl, 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De noordenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.