Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 15.07.2020

In de ochtend is het nog langere tijd bewolkt. De tweede helft van de dag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Christchurch, 15.07.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Wellington/Intl, 15.07.2020

Op woensdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.