Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 22.08.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De nacht laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Christchurch, 22.08.2018

Op dinsdag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Wellington/Intl, 22.08.2018

Na het geheel bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend zet wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's nachts zwak.