Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Wolken

Wolken Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 20.03.2019

Op woensdag is het de hele dag door wisselend bewolkt. Tijdens de nacht gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Christchurch, 20.03.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit oostelijke richtingen op.

Weer in Wellington/Intl, 20.03.2019

Op woensdag is het overdag grotendeels zonnig. De komende nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidoostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.