Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 20.01.2021

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De in de namiddag verfrissende noordwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Christchurch, 20.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met perioden met regen aan. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Eerst waait er een zwakke noordoostelijke wind, in de middag vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind.

Weer in Wellington/Intl, 20.01.2021

Op dinsdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten storm uit het noorden.