Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Wolken

Wolken Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 23.08.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Christchurch, 23.08.2019

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend brengt de rest van de dag nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Wellington/Intl, 23.08.2019

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige noordenwind.