Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Neerslag

Neerslag Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 25.06.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De noordwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Christchurch, 25.06.2018

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De noordoostenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Wellington/Intl, 25.06.2018

Op zondagochtend is het nog langere tijd bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het noorden.