Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Neerslag

Neerslag Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 18.10.2019

Op donderdagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Christchurch, 18.10.2019

Na het mistige weer van de ochtend krijgt het weerstype vrij zonnig vorm. De nacht laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige oostenwind op.

Weer in Wellington/Intl, 18.10.2019

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het grotendeels zonnig. De avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noorden.