Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Wolken

Wolken Oceanië

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 17.10.2018

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Christchurch, 17.10.2018

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype deels bewolkt, deels ook zonnig weer vorm. De avond laat zich zien met helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordoostenwind op.

Weer in Wellington/Intl, 17.10.2018

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De late avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De noordenwind neemt 's avonds toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.