Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nieuw-Zeeland

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Zon

Zon Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Weer in Auckland/Intl, 24.09.2017

zondag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Christchurch, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De noordoostenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Wellington/Intl, 24.09.2017

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het noorden.