Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Vanuatu

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Sola SolaSola Pekoa/Santo Intl Pekoa/Santo IntlPekoa/Santo Intl Lamap/Malekula Lamap/MalekulaLamap/Malekula Bauerfield/Efate Bauerfield/EfateBauerfield/Efate Burtonfield/Tanna Burtonfield/TannaBurtonfield/Tanna © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Pacific/Efate tijdzone: Pacific/Efate

Wolken

Wolken Oceanië

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Neerslag

Neerslag Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Weer in Bauerfield/Efate, 20.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Burtonfield/Tanna, 20.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Lamap/Malekula, 20.01.2021

Op dinsdag is het veranderlijk bewolkt. In de nacht voor woensdag heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Pekoa/Santo Intl, 20.01.2021

In de ochtend is het eerst nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middag zet wisselend bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Sola/Vanua Lava, 20.01.2021

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.