Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer voor professionals

Stroming

Winderig of windstil? De stromingsfilm toont een voorspelling van de windverhoudingen aan de hand van bewegende luchtdeeltjes. De achtergrondkleur geeft de luchttemperatuur weer.

Wolken en neerslag

De wolken- en neerslagfilm toont de verdeling van wolken en neerslag in ruimte en tijd voor vandaag en de komende dagen.

Neerslag

Paraplu en regenjas meenemen? Sneeuw of regen, de neerslagkaart geeft antwoord. Bekijk de voorspelde neerslag voor vandaag en de komende dagen.

Wolken

Bewolkt of blauwe hemel? De wolkenkaart geeft antwoord. Bekijk de voorspelde bewolking voor vandaag en de komende dagen.

Temperatuur

Wordt het warmer of kouder? De temperaturenkaart geeft antwoord Bekijk de voorspelde temperatuur voor vandaag en de komende dagen.

Vliegweer

Wordt de vlucht rustig of turbulent? Het Ri-getal (Richardson-getal) is een maatstaf voor de labiliteit van de lucht. Hoe kleiner het Ri-getal is, des te groter de waarschijnlijkheid op turbulenties.

Luchtdruk

Hoe ontwikkelt zich de luchtdruk in de komende dagen? Over het algemeen voorspelt stijgende luchtdruk zonnige en droge vooruitzichten, terwijl er bij dalende luchtdruk een weersverandering te verwachten is.