Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Argentinië

Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Uruguay Weer Bolivia Weer Brazilië Weer Paraguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Argentina/San_Luis tijdzone: America/Argentina/San_Luis

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Weer in Bariloche/CIV, 21.09.2018

Op vrijdag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. Tijdens de nacht voor zaterdag gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordwesten.

Weer in Buenos Aires/CIV, 21.09.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Comodoro Rivadavia/CIV, 21.09.2018

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Cordoba/CIV, 21.09.2018

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De noordenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in El Calafate Aero, 21.09.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in La Rioja ./CIV, 21.09.2018

Op vrijdag is het overdag wolkeloos. 's Avonds is er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. 's Avonds laat zet helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Mendoza/CIV, 21.09.2018

Op vrijdag is het de hele dag door grotendeels zonnig. De late avond dient zich overwegend bewolkt, maar meest droog aan. ‘s Nacht heerst er dan helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Neuquen/CIV, 21.09.2018

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig. 's Avonds verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Paso de Los Libres/CIV, 21.09.2018

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend wordt het langere tijd bewolkt. De namiddag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Posadas ./CIV, 21.09.2018

Op vrijdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer langere tijd bewolkt. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Rio Gallegos/CIV, 21.09.2018

Op vrijdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer langere tijd bewolkt. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Salta/CIV, 21.09.2018

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Trelew/CIV, 21.09.2018

Op vrijdag is het de hele dag door wolkeloos. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordoostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, in de namiddag zwak.

Weer in Ushuaia/CIV, 21.09.2018

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er komt een matige, tijdens windstoten harde zuidenwind, die 's nachts naar het westen draait.