Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Argentinië

Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Uruguay Weer Bolivia Weer Brazilië Weer Paraguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Argentina/San_Luis tijdzone: America/Argentina/San_Luis

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Bariloche/CIV, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen of sneeuw. De namiddag dient zich onbestendig met enkele sneeuwbuien aan. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.

Weer in Buenos Aires/CIV, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordenwind waait zwak, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Comodoro Rivadavia/CIV, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend zonnig. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige westenwind.

Weer in Cordoba/CIV, 03.07.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in El Calafate Aero, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Avonds laat heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in La Rioja ./CIV, 03.07.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Mendoza/CIV, 03.07.2020

Op vrijdagochtend is het nog wolkeloos. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Neuquen/CIV, 03.07.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De late avond laat zich zien met helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Paso de Los Libres/CIV, 03.07.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Posadas ./CIV, 03.07.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Rio Gallegos/CIV, 03.07.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen of sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Salta/CIV, 03.07.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de latere ochtend heerst meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Trelew/CIV, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Ushuaia/CIV, 03.07.2020

Op vrijdag verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.