Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Argentinië

Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Uruguay Weer Bolivia Weer Brazilië Weer Paraguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Buenos Aires Buenos AiresBuenos Aires Comodoro Rivadavia Comodoro RivadaviaComodoro Rivadavia Córdoba CórdobaCórdoba El Calafate El CalafateEl Calafate La Rioja La RiojaLa Rioja Neuquén NeuquénNeuquén Paso de los Libres Paso de los LibresPaso de los Libres Posadas PosadasPosadas Salta SaltaSalta San Carlos de Bariloche San Carlos de BarilocheSan Carlos de Bariloche Trelew TrelewTrelew Ushuaia UshuaiaUshuaia Mendoza/CIV Mendoza/CIVMendoza/CIV Rio Gallegos/CIV Rio Gallegos/CIVRio Gallegos/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Argentina/San_Luis tijdzone: America/Argentina/San_Luis

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Bariloche/CIV, 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Buenos Aires/CIV, 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Comodoro Rivadavia/CIV, 28.05.2019

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Cordoba/CIV, 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds gaat dit over in grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in El Calafate Aero, 28.05.2019

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in La Rioja ./CIV, 28.05.2019

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Mendoza/CIV, 28.05.2019

Op maandag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Neuquen/CIV, 28.05.2019

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Paso de Los Libres/CIV, 28.05.2019

Op maandagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Posadas ./CIV, 28.05.2019

Op maandag is het overdag bewolkt met lichte regen. De nacht voor dinsdag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Rio Gallegos/CIV, 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De matige zuidenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Salta/CIV, 28.05.2019

Op maandag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Trelew/CIV, 28.05.2019

Op maandagochtend is het nog zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde westenwind op.

Weer in Ushuaia/CIV, 28.05.2019

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.