Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bolivia

Weer Brazilië Weer Brazilië Weer Argentinië Weer Chili Weer Peru Weer Paraguay Weer Brazilië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap La Paz La PazLa Paz Santa Cruz Santa CruzSanta Cruz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/La_Paz tijdzone: America/La_Paz

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Weer in La Paz/Alto, 23.10.2018

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Viru-Viru, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordwestenwind waait 's avonds zwak.