Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brazilië

Weer Venezuela Weer Argentinië Weer Chili Weer Ecuador Weer Argentinië Weer Colombia Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Peru Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Chili Weer Suriname Weer Paraguay Weer Uruguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Cuiaba tijdzone: America/Cuiaba

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Weer in Boa Vista/Intl, 24.09.2017

Na het meestal zonnige van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Brasilia/Intl, 24.09.2017

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Campo Grande, 24.09.2017

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in Corumba/Intl, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Cuiaba/Intl, 24.09.2017

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Eduardo Gomes Int., 24.09.2017

Op zondagochtend is het nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Fortaleza/Intl, 24.09.2017

Op zondag is het overwegend overwegend helder. In de komende nacht heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De oostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's avonds zwak.

Weer in Londrina/Intl, 24.09.2017

Op zondag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Maraba, 24.09.2017

Op zondag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Porto Alegre/Intl, 24.09.2017

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Porto Velho/Intl, 24.09.2017

Op zondag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Recife/Intl, 24.09.2017

Op zondag is het langere tijd bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Rio Branco, 24.09.2017

Op zondag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 24.09.2017

Op zondag is het in de ochtend nog langere tijd bewolkt. Vanaf de middag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. In de namiddag heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Salvador Bahia/Intl, 24.09.2017

zondag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidoostenwind.

Weer in Santarem/Intl, 24.09.2017

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Sao Paulo/Intl, 24.09.2017

Op zondag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.