Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brazilië

Weer Venezuela Weer Argentinië Weer Chili Weer Ecuador Weer Argentinië Weer Colombia Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Peru Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Chili Weer Suriname Weer Paraguay Weer Uruguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Cuiaba tijdzone: America/Cuiaba

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Weer in Boa Vista/Intl, 22.04.2019

Op maandagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer redelijk bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Brasilia/Intl, 22.04.2019

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Campo Grande, 22.04.2019

Op maandag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Corumba/Intl, 22.04.2019

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Cuiaba/Intl, 22.04.2019

Op maandagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Eduardo Gomes Int., 22.04.2019

Op maandag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Fortaleza/Intl, 22.04.2019

Op maandag is het overdag wisselend bewolkt. De nacht voor dinsdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De zuidoostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.

Weer in Londrina/Intl, 22.04.2019

Op maandag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Maraba, 22.04.2019

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Porto Alegre/Intl, 22.04.2019

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Porto Velho/Intl, 22.04.2019

Op maandagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Recife/Intl, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Rio Branco, 22.04.2019

Op maandagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 22.04.2019

Op maandag is het overwegend helder. In de nacht voor dinsdag heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Salvador Bahia/Intl, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak en komt uit oostelijke richtingen.

Weer in Santarem/Intl, 22.04.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De avond laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Sao Paulo/Intl, 22.04.2019

In de ochtend is het nog meestal zonnig. De tweede helft van de dag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidenwind.