Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brazilië

Weer Venezuela Weer Argentinië Weer Chili Weer Ecuador Weer Argentinië Weer Colombia Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Peru Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Chili Weer Suriname Weer Paraguay Weer Uruguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Cuiaba tijdzone: America/Cuiaba

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Weer in Boa Vista/Intl, 18.01.2020

Op zaterdag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Brasilia/Intl, 18.01.2020

Op zaterdagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Campo Grande, 18.01.2020

Op zaterdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Corumba/Intl, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd wisselend bewolkt. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Cuiaba/Intl, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddag dient zich veranderend bewolkt met enkele regenbuien aan. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eduardo Gomes Int., 18.01.2020

Op zaterdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Fortaleza/Intl, 18.01.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Londrina/Intl, 18.01.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Maraba, 18.01.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag wisselend bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Porto Alegre/Intl, 18.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Porto Velho/Intl, 18.01.2020

Op zaterdagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Recife/Intl, 18.01.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Rio Branco, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 18.01.2020

zaterdag brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Salvador Bahia/Intl, 18.01.2020

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend zonnig weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Santarem/Intl, 18.01.2020

Op zaterdag is het de hele dag door meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht is er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Sao Paulo/Intl, 18.01.2020

zaterdag brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind waait 's nachts zwak.