Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brazilië

Weer Venezuela Weer Argentinië Weer Chili Weer Ecuador Weer Argentinië Weer Colombia Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Peru Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Chili Weer Suriname Weer Paraguay Weer Uruguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Cuiaba tijdzone: America/Cuiaba

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Weer in Boa Vista/Intl, 17.12.2018

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt. De avond laat zich zien met deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds zwak.

Weer in Brasilia/Intl, 17.12.2018

Na het aanhoudend zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Campo Grande, 17.12.2018

Op maandagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Corumba/Intl, 17.12.2018

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Cuiaba/Intl, 17.12.2018

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eduardo Gomes Int., 17.12.2018

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Fortaleza/Intl, 17.12.2018

Op maandag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Londrina/Intl, 17.12.2018

Op maandagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Maraba, 17.12.2018

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat gaat dit over in deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Porto Alegre/Intl, 17.12.2018

Op maandag is het langere tijd zonnig. In de namiddag gaat dit over in zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Porto Velho/Intl, 17.12.2018

Op maandag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Recife/Intl, 17.12.2018

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend brengt de rest van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Rio Branco, 17.12.2018

Op maandagochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 17.12.2018

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Salvador Bahia/Intl, 17.12.2018

Op maandag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een matige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in Santarem/Intl, 17.12.2018

Op maandag is het overdag afwisselend bewolkt en zonnig. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Sao Paulo/Intl, 17.12.2018

Op maandagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.