Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brazilië

Weer Venezuela Weer Argentinië Weer Chili Weer Ecuador Weer Argentinië Weer Colombia Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Peru Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Chili Weer Suriname Weer Paraguay Weer Uruguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Cuiaba tijdzone: America/Cuiaba

Zon

Zon Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Weer in Boa Vista/Intl, 24.01.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Brasilia/Intl, 24.01.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Campo Grande, 24.01.2018

Na het vrij zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Corumba/Intl, 24.01.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Cuiaba/Intl, 24.01.2018

Op woensdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eduardo Gomes Int., 24.01.2018

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Fortaleza/Intl, 24.01.2018

Op woensdag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Londrina/Intl, 24.01.2018

Op woensdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Maraba, 24.01.2018

Op woensdag is het overdag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat zet licht bewolkt weer, met brede opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Porto Alegre/Intl, 24.01.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Porto Velho/Intl, 24.01.2018

Op woensdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Recife/Intl, 24.01.2018

woensdag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Rio Branco, 24.01.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 24.01.2018

Op woensdag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. ‘s Nacht is er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.

Weer in Salvador Bahia/Intl, 24.01.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Santarem/Intl, 24.01.2018

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Sao Paulo/Intl, 24.01.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De late avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.