Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brazilië

Weer Venezuela Weer Argentinië Weer Chili Weer Ecuador Weer Argentinië Weer Colombia Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Peru Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Chili Weer Suriname Weer Paraguay Weer Uruguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Cuiaba tijdzone: America/Cuiaba

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Weer in Boa Vista/Intl, 17.10.2018

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond laat zich zien met nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Brasilia/Intl, 17.10.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Campo Grande, 17.10.2018

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt. De late avond laat zich zien met grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het noordwesten.

Weer in Corumba/Intl, 17.10.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Cuiaba/Intl, 17.10.2018

Op woensdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eduardo Gomes Int., 17.10.2018

Op woensdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet grotendeels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Fortaleza/Intl, 17.10.2018

Op woensdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer nauwelijks bewolkt. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Londrina/Intl, 17.10.2018

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Maraba, 17.10.2018

Op woensdag is het overdag veranderlijk bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Porto Alegre/Intl, 17.10.2018

Na het vrij zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De middag laat zich zien met zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Porto Velho/Intl, 17.10.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. In de namiddag heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Recife/Intl, 17.10.2018

Op woensdag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Rio Branco, 17.10.2018

Op woensdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer overwegend bewolkt, maar meest droog. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 17.10.2018

Op woensdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich vrij zonnig aan. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Salvador Bahia/Intl, 17.10.2018

Op woensdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer nauwelijks bewolkt. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Santarem/Intl, 17.10.2018

In de ochtend is het eerst nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag zet overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De oostenwind waait vervolgens matig, 's avonds zwak.

Weer in Sao Paulo/Intl, 17.10.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noorden.