Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brazilië

Weer Venezuela Weer Argentinië Weer Chili Weer Ecuador Weer Argentinië Weer Colombia Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Peru Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Chili Weer Suriname Weer Paraguay Weer Uruguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Cuiaba tijdzone: America/Cuiaba

Zon

Zon Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Boa Vista/Intl, 30.10.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Brasilia/Intl, 30.10.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Campo Grande, 30.10.2020

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidenwind.

Weer in Corumba/Intl, 30.10.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Cuiaba/Intl, 30.10.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Eduardo Gomes Int., 30.10.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Fortaleza/Intl, 30.10.2020

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags heerst er nauwelijks bewolkt weer. 's Avonds laat verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Londrina/Intl, 30.10.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De namiddag dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Maraba, 30.10.2020

Op vrijdag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Avonds laat zet nauwelijks bewolkt of helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Porto Alegre/Intl, 30.10.2020

Op vrijdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Porto Velho/Intl, 30.10.2020

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Recife/Intl, 30.10.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer, met brede opklaringen. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Rio Branco, 30.10.2020

Op vrijdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 30.10.2020

Op vrijdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Salvador Bahia/Intl, 30.10.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Santarem/Intl, 30.10.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.

Weer in Sao Paulo/Intl, 30.10.2020

Op vrijdag is het bewolkt met lichte regen. In de nacht voor zaterdag heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidenwind.