Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brazilië

Weer Venezuela Weer Argentinië Weer Chili Weer Ecuador Weer Argentinië Weer Colombia Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Peru Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Chili Weer Suriname Weer Paraguay Weer Uruguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Cuiaba tijdzone: America/Cuiaba

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Boa Vista/Intl, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds verwachten we hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Brasilia/Intl, 27.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Campo Grande, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Corumba/Intl, 27.01.2021

woensdag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Cuiaba/Intl, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Eduardo Gomes Int., 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Fortaleza/Intl, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in overwegend zonnig weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Londrina/Intl, 27.01.2021

Op woensdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Maraba, 27.01.2021

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Porto Alegre/Intl, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Porto Velho/Intl, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Recife/Intl, 27.01.2021

Op woensdag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Rio Branco, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 27.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.

Weer in Salvador Bahia/Intl, 27.01.2021

Op woensdag is het veranderlijk bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Santarem/Intl, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Sao Paulo/Intl, 27.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.