Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brazilië

Weer Venezuela Weer Argentinië Weer Chili Weer Ecuador Weer Argentinië Weer Colombia Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Peru Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Chili Weer Suriname Weer Paraguay Weer Uruguay
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Cuiaba tijdzone: America/Cuiaba

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Weer in Boa Vista/Intl, 17.07.2018

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Brasilia/Intl, 17.07.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Campo Grande, 17.07.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordoosten.

Weer in Corumba/Intl, 17.07.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Cuiaba/Intl, 17.07.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Eduardo Gomes Int., 17.07.2018

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Fortaleza/Intl, 17.07.2018

Op dinsdag is het langere tijd overwegend zonnig. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidoostenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Londrina/Intl, 17.07.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Maraba, 17.07.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Porto Alegre/Intl, 17.07.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Porto Velho/Intl, 17.07.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog wolkeloos. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. In de namiddag heerst er overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Recife/Intl, 17.07.2018

dinsdag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Rio Branco, 17.07.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 17.07.2018

Op dinsdag is het de hele dag door wolkeloos. Tijdens de nacht gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Salvador Bahia/Intl, 17.07.2018

Op dinsdag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Santarem/Intl, 17.07.2018

Na het meestal zonnige van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De middag laat zich zien met vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Sao Paulo/Intl, 17.07.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidenwind.