Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Zon

Zon Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 26.09.2017

Op dinsdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er vrij zonnig weer. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Arica, 26.09.2017

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we wolkeloos weer. 's Avonds heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit zuidelijke richtingen op.

Weer in Concepcion, 26.09.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Iquique, 26.09.2017

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich wisselend bewolkt aan. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in La Serena, 26.09.2017

Op dinsdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er zonnig of licht bewolkt weer. 's Nachts verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Puerto Montt, 26.09.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Punta Arenas, 26.09.2017

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordwestenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten storm, 's avonds laat matig.

Weer in Quinta Normal, 26.09.2017

Na het afwisselend zonnig en bewolkt weer van de ochtend zet zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Temuco, 26.09.2017

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.