Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Zon

Zon Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Arica, 18.10.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in overwegend helder weer. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Concepcion, 18.10.2019

Na het vrij zonnig van de ochtend krijgt het weerstype redelijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De middag laat zich zien met vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Iquique, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag dient zich langere tijd bewolkt aan. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in La Serena, 18.10.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag verwachten we zonnig weer. 's Nachts heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Puerto Montt, 18.10.2019

Op donderdag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Punta Arenas, 18.10.2019

Op donderdag is het overdag langere tijd bewolkt. De komende nacht brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De westenwind neemt in de middag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Quinta Normal, 18.10.2019

Na het veranderlijk bewolkt weer van de ochtend zet grotendeels zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Temuco, 18.10.2019

Op donderdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.