Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Zon

Zon Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 27.01.2021

Op woensdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat zet hooguit licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Arica, 27.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Concepcion, 27.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Iquique, 27.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De zuidwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in La Serena, 27.01.2021

In de ochtend is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De matige westenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Puerto Montt, 27.01.2021

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Punta Arenas, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig en komt uit westelijke, later noordwestelijke richtingen.

Weer in Quinta Normal, 27.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Temuco, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.