Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 24.01.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Arica, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Concepcion, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Iquique, 24.01.2018

Op woensdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer grijs, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in La Serena, 24.01.2018

In de ochtend is het eerst nog grijs, maar overwegend droog. Vanaf de middag zet vrij zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Puerto Montt, 24.01.2018

In de ochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. De tweede helft van de dag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Punta Arenas, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De westenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten storm, 's nachts matig.

Weer in Quinta Normal, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Temuco, 24.01.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.