Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Arica, 23.10.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in zonnig weer. De late avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Concepcion, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddags brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Iquique, 23.10.2018

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk grotendeels zonnig weer. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in La Serena, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd grijs, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Puerto Montt, 23.10.2018

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Middags heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Avonds laat verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Punta Arenas, 23.10.2018

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Quinta Normal, 23.10.2018

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend bewolkt en zonnig weer. De nacht brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Temuco, 23.10.2018

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag grijs, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het westen.