Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 26.04.2018

Op woensdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Arica, 26.04.2018

In de vroege ochtend is het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend helder weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Concepcion, 26.04.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we overwegend zonnig weer. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Iquique, 26.04.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met af en toe een opklaring. 's Nachts gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in La Serena, 26.04.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Puerto Montt, 26.04.2018

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in de middag verfrissende noordenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Punta Arenas, 26.04.2018

Op woensdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Eerst waait er een zwakke zuidelijke wind, 's nachts matige, tijdens windstoten stormachtige oostenwind.

Weer in Quinta Normal, 26.04.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Temuco, 26.04.2018

In de vroege ochtend is het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend helder weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.