Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 30.10.2020

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype grotendeels zonnig weer vorm. De avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Arica, 30.10.2020

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend krijgt het weerstype deels bewolkt, deels ook zonnig weer vorm. De avond laat zich zien met wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Concepcion, 30.10.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Iquique, 30.10.2020

Op vrijdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds laat heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in La Serena, 30.10.2020

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend wordt het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De nacht laat zich zien met overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Puerto Montt, 30.10.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het overwegend helder. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Punta Arenas, 30.10.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. 's Nachts heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De westenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten storm, 's nachts zwak.

Weer in Quinta Normal, 30.10.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Temuco, 30.10.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.