Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd vrij zonnig. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Arica, 03.07.2020

Op vrijdag is het overdag geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds is er licht bewolkt weer. 's Avonds laat zet bewolkt, maar grotendeels droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Concepcion, 03.07.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Iquique, 03.07.2020

Op vrijdag is het wisselend bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in La Serena, 03.07.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Puerto Montt, 03.07.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Punta Arenas, 03.07.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Quinta Normal, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt aan. De nacht brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Temuco, 03.07.2020

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.