Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Chili

Weer Argentinië Weer Argentinië Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Peru Weer Uruguay Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Paraguay Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Santiago tijdzone: America/Santiago

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Antofagasta, 19.08.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vrij zonnig. De avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Arica, 19.08.2018

Op zondagochtend is het nog bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middaguren heerst er overwegend helder weer. De avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Concepcion, 19.08.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Iquique, 19.08.2018

Op zondag is het bewolkt, maar grotendeels droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in La Serena, 19.08.2018

Op zondag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds laat gaat dit over in geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Puerto Montt, 19.08.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Punta Arenas, 19.08.2018

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich vrij zonnig aan. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait vrij krachtig, tijdens windstoten vrij krachtig uit het noordwesten.

Weer in Quinta Normal, 19.08.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Temuco, 19.08.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.