Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Colombia

Weer Peru Weer Venezuela Weer Venezuela Weer Ecuador Weer Peru Weer Ecuador Weer Venezuela Weer Peru Weer Brazilië Weer Venezuela Weer Ecuador
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Barranquilla BarranquillaBarranquilla Bogota BogotaBogota Cali CaliCali Medellín MedellínMedellín Cartagena/Rafael Nunez Cartagena/Rafael NunezCartagena/Rafael Nunez © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Bogota tijdzone: America/Bogota

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Weer in Barranquilla/Ernesto Cortisso, 08.12.2019

Na het afwisselend zonnig en bewolkt weer van de ochtend zet vrij zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordoostenwind op.

Weer in Bogota/Eldorado, 08.12.2019

Op zondagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Cali/Alfonso Bonilla Aragon In, 08.12.2019

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Cartagena/Rafael Nunez, 08.12.2019

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Rio Negro/J.M.Cordova, 08.12.2019

Op zondagochtend is het nog overwegend grijs, maar over het algemeen droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.