Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Colombia

Weer Peru Weer Venezuela Weer Venezuela Weer Ecuador Weer Peru Weer Ecuador Weer Venezuela Weer Peru Weer Brazilië Weer Venezuela Weer Ecuador
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Barranquilla BarranquillaBarranquilla Bogota BogotaBogota Cali CaliCali Medellín MedellínMedellín Cartagena/Rafael Nunez Cartagena/Rafael NunezCartagena/Rafael Nunez © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Bogota tijdzone: America/Bogota

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Weer in Barranquilla/Ernesto Cortisso, 23.08.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De noordoostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Bogota/Eldorado, 23.08.2019

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype deels bewolkt, deels ook zonnig weer vorm. De late avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De noordoostenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Cali/Alfonso Bonilla Aragon In, 23.08.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er overwegend helder weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Cartagena/Rafael Nunez, 23.08.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Rio Negro/J.M.Cordova, 23.08.2019

Op donderdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags heerst er nauwelijks bewolkt weer. 's Nachts verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De oostenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.