Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Colombia

Weer Peru Weer Venezuela Weer Venezuela Weer Ecuador Weer Peru Weer Ecuador Weer Venezuela Weer Peru Weer Brazilië Weer Venezuela Weer Ecuador
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Barranquilla BarranquillaBarranquilla Bogota BogotaBogota Cali CaliCali Medellín MedellínMedellín Cartagena/Rafael Nunez Cartagena/Rafael NunezCartagena/Rafael Nunez © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Bogota tijdzone: America/Bogota

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Weer in Barranquilla/Ernesto Cortisso, 28.11.2020

Op zaterdagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer redelijk bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Bogota/Eldorado, 28.11.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddags brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. 's Nachts heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Cali/Alfonso Bonilla Aragon In, 28.11.2020

Op zaterdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat verwachten we licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Cartagena/Rafael Nunez, 28.11.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Rio Negro/J.M.Cordova, 28.11.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het oosten.