Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ecuador

Weer Peru Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Guayaquil tijdzone: America/Guayaquil

Zon

Zon Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Weer in Guayaquil/CIV, 03.07.2020

Op vrijdagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vrij zonnig. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Latacunga/CIV, 03.07.2020

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Manta, 03.07.2020

Op vrijdag is het de hele dag door overwegend bewolkt, maar meest droog. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. ‘s Nacht verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Quito/Intl, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noorden.