Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ecuador

Weer Peru Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Guayaquil tijdzone: America/Guayaquil

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Weer in Guayaquil/CIV, 22.08.2019

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend krijgt het weerstype deels bewolkt, deels ook zonnig weer vorm. De nacht laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Latacunga/CIV, 22.08.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Manta, 22.08.2019

Op donderdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De nacht brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Quito/Intl, 22.08.2019

Op donderdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.