Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ecuador

Weer Peru Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Guayaquil tijdzone: America/Guayaquil

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Guayaquil/CIV, 28.11.2020

Op zaterdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Latacunga/CIV, 28.11.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Manta, 28.11.2020

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend brengt de rest van de dag langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Quito/Intl, 28.11.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.