Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Falklandinseln

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Pebble Island Pebble IslandPebble Island Weddell Island Weddell IslandWeddell Island Mount Pleasant/Falkland Island Mount Pleasant/Falkland IslandMount Pleasant/Falkland Island © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Atlantic/Stanley tijdzone: Atlantic/Stanley

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Weer in Mount Pleasant/Falkland Island, 03.07.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Pebble Island, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De noordoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Weddell Island, 03.07.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.