Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Paraguay

Weer Brazilië Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Foz do Iguaçu Foz do IguaçuFoz do Iguaçu Asunción AsunciónAsunción Villarrica VillarricaVillarrica © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Weer in Asuncion Aeropuerto, 30.10.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Foz do Iguacu/Intl, 30.10.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Villarrica, 30.10.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog zonnig. 's Middags gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuiden.