Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Paraguay

Weer Brazilië Weer Brazilië Weer Bolivia Weer Argentinië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Foz do Iguaçu Foz do IguaçuFoz do Iguaçu Asunción AsunciónAsunción Villarrica VillarricaVillarrica © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Weer in Asuncion Aeropuerto, 23.08.2019

Op donderdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Foz do Iguacu/Intl, 23.08.2019

Op donderdag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Villarrica, 23.08.2019

Op donderdagochtend is het nog zonnig. Vanaf de middaguren heerst er vrij zonnig. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.