Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Peru

Weer Ecuador Weer Ecuador Weer Brazilië Weer Ecuador Weer Colombia Weer Bolivia Weer Chili
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cuzco CuzcoCuzco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Lima tijdzone: America/Lima

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Weer in Arequipa, 22.06.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Cuzco, 22.06.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Iquitos, 22.06.2018

Op donderdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond dient zich licht bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Lima/Callao/CIV, 22.06.2018

Op donderdag is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Pucallpa, 22.06.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Tarapoto, 22.06.2018

Na het langere tijd bewolkt weer van de ochtend zet overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Trujillo, 22.06.2018

Op donderdag is het langere tijd grijs, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. 's Nachts heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. 's avonds laat steekt er een krachtige, met tijdens windstoten orkaanachtige zuidenwind op.