Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Peru

Weer Ecuador Weer Ecuador Weer Brazilië Weer Ecuador Weer Colombia Weer Bolivia Weer Chili
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cuzco CuzcoCuzco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Lima tijdzone: America/Lima

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Weer in Arequipa, 13.12.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Cuzco, 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt aan. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Iquitos, 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Lima/Callao/CIV, 13.12.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Pucallpa, 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Tarapoto, 13.12.2018

Op donderdag is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de nacht voor vrijdag heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Trujillo, 13.12.2018

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.