Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Peru

Weer Ecuador Weer Ecuador Weer Brazilië Weer Ecuador Weer Colombia Weer Bolivia Weer Chili
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cuzco CuzcoCuzco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Lima tijdzone: America/Lima

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Arequipa, 27.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Cuzco, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds laat heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Iquitos, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Lima/Callao/CIV, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Pucallpa, 27.01.2021

Op woensdag is het de hele dag door deels bewolkt, deels ook zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Tarapoto, 27.01.2021

In de ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Trujillo, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit zuidoostelijke richtingen op.