Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Peru

Weer Ecuador Weer Ecuador Weer Brazilië Weer Ecuador Weer Colombia Weer Bolivia Weer Chili
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cuzco CuzcoCuzco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Lima tijdzone: America/Lima

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Weer in Arequipa, 17.02.2019

Op zondag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt weer. 's Nachts heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Cuzco, 17.02.2019

Op zondagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Iquitos, 17.02.2019

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Lima/Callao/CIV, 17.02.2019

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Pucallpa, 17.02.2019

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Tarapoto, 17.02.2019

Op zondag is het overdag wisselend bewolkt. 's Avonds is er hooguit licht bewolkt weer. 's Nachts zet wisselend bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Trujillo, 17.02.2019

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het overwegend helder. De avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.