Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Peru

Weer Ecuador Weer Ecuador Weer Brazilië Weer Ecuador Weer Colombia Weer Bolivia Weer Chili
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cuzco CuzcoCuzco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Lima tijdzone: America/Lima

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Weer in Arequipa, 24.01.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De westenwind waait in de middag steeds meer matig.

Weer in Cuzco, 24.01.2018

Op woensdag is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de nacht voor donderdag heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Iquitos, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Lima/Callao/CIV, 24.01.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Pucallpa, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Tarapoto, 24.01.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar grotendeels zonnig weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Trujillo, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.