Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Peru

Weer Ecuador Weer Ecuador Weer Brazilië Weer Ecuador Weer Colombia Weer Bolivia Weer Chili
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cuzco CuzcoCuzco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Lima tijdzone: America/Lima

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Weer in Arequipa, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag dient zich afwisselend bewolkt en zonnig aan. De nacht brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Cuzco, 18.01.2020

Op zaterdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Iquitos, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts verwachten we licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Lima/Callao/CIV, 18.01.2020

Op zaterdag is het de hele dag door geheel bewolkt, maar overwegend droog. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Pucallpa, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds laat heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Tarapoto, 18.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Trujillo, 18.01.2020

Op zaterdag is het wisselend bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.