Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Peru

Weer Ecuador Weer Ecuador Weer Brazilië Weer Ecuador Weer Colombia Weer Bolivia Weer Chili
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cuzco CuzcoCuzco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Lima tijdzone: America/Lima

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Weer in Arequipa, 03.07.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Cuzco, 03.07.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Iquitos, 03.07.2020

Op vrijdagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Lima/Callao/CIV, 03.07.2020

vrijdag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Pucallpa, 03.07.2020

Op vrijdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Tarapoto, 03.07.2020

Op vrijdag is het overdag wisselend bewolkt. 's Avonds is er deels helder weer. 's Nachts zet vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Trujillo, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Middags heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidoostenwind neemt 's avonds laat toe en waait hard, tijdens windstoten orkaan.