Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Peru

Weer Ecuador Weer Ecuador Weer Brazilië Weer Ecuador Weer Colombia Weer Bolivia Weer Chili
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cuzco CuzcoCuzco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Lima tijdzone: America/Lima

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Weer in Arequipa, 20.07.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Cuzco, 20.07.2019

Op zaterdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer deels bewolkt, deels ook zonnig. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Iquitos, 20.07.2019

Op zaterdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Lima/Callao/CIV, 20.07.2019

Op zaterdag verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Pucallpa, 20.07.2019

Op zaterdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. In de namiddag heerst er vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Tarapoto, 20.07.2019

Op zaterdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Trujillo, 20.07.2019

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags heerst er zonnig of licht bewolkt weer. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidoostenwind neemt 's avonds laat toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten zware storm.