Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Suriname

Weer Frans-Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Guyana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nickerie NickerieNickerie Paramaribo ParamariboParamaribo Zanderij ZanderijZanderij © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Paramaribo tijdzone: America/Paramaribo

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Weer in Johan A. Pengel, 03.07.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Nickerie, 03.07.2020

Op vrijdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Zorg En Hoop, 03.07.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.