Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Suriname

Weer Frans-Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Guyana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nickerie NickerieNickerie Paramaribo ParamariboParamaribo Zanderij ZanderijZanderij © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Paramaribo tijdzone: America/Paramaribo

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Weer in Johan A. Pengel, 23.08.2019

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nickerie, 23.08.2019

Op donderdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde oostenwind.

Weer in Zorg En Hoop, 23.08.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. In de namiddag heerst er overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.