Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Suriname

Weer Frans-Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Guyana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nickerie NickerieNickerie Paramaribo ParamariboParamaribo Zanderij ZanderijZanderij © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Paramaribo tijdzone: America/Paramaribo

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Weer in Johan A. Pengel, 28.11.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Nickerie, 28.11.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De oostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Zorg En Hoop, 28.11.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.