Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Suriname

Weer Frans-Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Guyana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nickerie NickerieNickerie Paramaribo ParamariboParamaribo Zanderij ZanderijZanderij © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Paramaribo tijdzone: America/Paramaribo

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Weer in Johan A. Pengel, 08.12.2019

Op zondag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nickerie, 08.12.2019

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Zorg En Hoop, 08.12.2019

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.