Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Uruguay

Weer Argentinië Weer Brazilië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Montevideo MontevideoMontevideo Piriápolis PiriápolisPiriápolis Durazno DuraznoDurazno © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Montevideo tijdzone: America/Montevideo

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Weer in Capitan Corbeta Intl., 08.12.2019

Op zondag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds zwak.

Weer in Carrasco, 08.12.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke, tijdens windstoten harde noordenwind Hij neemt 's avonds af, waait dan zwak en draait naar het westen.

Weer in Durazno, 08.12.2019

Op zondagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.