Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Uruguay

Weer Argentinië Weer Brazilië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Montevideo MontevideoMontevideo Piriápolis PiriápolisPiriápolis Durazno DuraznoDurazno © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Montevideo tijdzone: America/Montevideo

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Weer in Capitan Corbeta Intl., 28.11.2020

Op zaterdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De late avond brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Carrasco, 28.11.2020

Op zaterdag is het deels bewolkt, deels ook zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Durazno, 28.11.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde oostenwind.