Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Uruguay

Weer Argentinië Weer Brazilië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Montevideo MontevideoMontevideo Piriápolis PiriápolisPiriápolis Durazno DuraznoDurazno © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Montevideo tijdzone: America/Montevideo

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Weer in Capitan Corbeta Intl., 03.07.2020

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De avond laat zich zien met licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordenwind waait in de namiddag zwak.

Weer in Carrasco, 03.07.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de latere ochtend heerst wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige tot matige wind uit noordelijke richtingen.

Weer in Durazno, 03.07.2020

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype langere tijd bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.