Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Uruguay

Weer Argentinië Weer Brazilië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Montevideo MontevideoMontevideo Piriápolis PiriápolisPiriápolis Durazno DuraznoDurazno © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Montevideo tijdzone: America/Montevideo

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Capitan Corbeta Intl., 22.08.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De late avond laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Carrasco, 22.08.2019

Na het redelijk bewolkt, maar meestal droog weer van de ochtend zet overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Durazno, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.