Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venezuela

Weer Guyana Weer Brazilië Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Caracas tijdzone: America/Caracas

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Acarigua, 28.11.2020

Op zaterdagochtend is het nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer redelijk bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 28.11.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het oosten.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 28.11.2020

Op zaterdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Ciudad Bolivar, 28.11.2020

Op zaterdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Merida, 28.11.2020

Op zaterdag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Porlamar, 28.11.2020

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De nacht laat zich zien met hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.