Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venezuela

Weer Guyana Weer Brazilië Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Caracas tijdzone: America/Caracas

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Weer in Acarigua, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 22.04.2019

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige oostenwind.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 22.04.2019

maandag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ciudad Bolivar, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Merida, 22.04.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend zonnig en bewolkt weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Porlamar, 22.04.2019

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.