Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venezuela

Weer Guyana Weer Brazilië Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Caracas tijdzone: America/Caracas

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Weer in Acarigua, 24.01.2018

woensdag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 24.01.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het oosten.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 24.01.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Ciudad Bolivar, 24.01.2018

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De late avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Merida, 24.01.2018

Na het aanhoudend zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Porlamar, 24.01.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De oostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.