Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venezuela

Weer Guyana Weer Brazilië Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Caracas tijdzone: America/Caracas

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Weer in Acarigua, 17.02.2019

Op zondag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 17.02.2019

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten storm uit het oosten.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 17.02.2019

Op zondag is het langere tijd meestal zonnig. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Ciudad Bolivar, 17.02.2019

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het oosten.

Weer in Merida, 17.02.2019

Op zondag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt aan. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Porlamar, 17.02.2019

Op zondag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De oostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.