Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venezuela

Weer Guyana Weer Brazilië Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Caracas tijdzone: America/Caracas

Zon

Zon Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Weer in Acarigua, 20.11.2017

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype afwisselend zonnig en bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 20.11.2017

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 20.11.2017

Op maandag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt, maar meestal droog aan. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Ciudad Bolivar, 20.11.2017

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype zonnig of licht bewolkt weer vorm. De late avond laat zich zien met helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Merida, 20.11.2017

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Porlamar, 20.11.2017

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het oosten.