Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venezuela

Weer Guyana Weer Brazilië Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Caracas tijdzone: America/Caracas

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Weer in Acarigua, 13.12.2018

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 13.12.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het oosten.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 13.12.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ciudad Bolivar, 13.12.2018

Na het vrij zonnig van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Merida, 13.12.2018

Op donderdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer afwisselend bewolkt en zonnig. De avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Porlamar, 13.12.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.