Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venezuela

Weer Guyana Weer Brazilië Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Caracas tijdzone: America/Caracas

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Weer in Acarigua, 25.06.2018

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag vrij zonnig. 's Avonds verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 25.06.2018

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige oostenwind.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 25.06.2018

Op zondag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ciudad Bolivar, 25.06.2018

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Merida, 25.06.2018

Op zondag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Porlamar, 25.06.2018

Op zondag is het meestal zonnig. In de nacht voor maandag heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De in de middag verfrissende oostenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.