Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venezuela

Weer Guyana Weer Brazilië Weer Colombia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Caracas tijdzone: America/Caracas

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Acarigua, 26.04.2018

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 26.04.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige oostenwind.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 26.04.2018

Op woensdag is het overdag afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet helder tot licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ciudad Bolivar, 26.04.2018

Op woensdagochtend is het nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Merida, 26.04.2018

Op woensdag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De late avond brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Porlamar, 26.04.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit oostelijke richtingen.